Wij zijn jarig!!!

Amper een jaar geleden hadden wij de feestelijke opening van ons nieuwe kantoor in Gorredijk. Maar wist u dat wij al véél langer bestaan? Deze maand bestaat GH Verzekeringen & Hypotheken 10 jaar. Een mijlpaal waar wij, met dank aan onze klanten, enorm trots op zijn.

De start van GH Verzekeringen & Hypotheken in oktober 2008 was onstuimig. Echter met een flinke portie doorzettingsvermogen en een filosofie waar wij niet van af willen wijken, namelijk dicht bij de klanten blijven door een persoonlijke contact, zijn wij daar aangekomen waar we nu zijn. Een prachtig 10 jarig jubileum.  Wij willen dit graag met u vieren.

Wij vieren ons 10 jarige jubileum met een bijzondere actie, waarvan sportclubs en verenigingen kunnen profiteren. Wanneer u als (nieuwe) klant in oktober een hypotheek bij ons afsluit, dan maken wij 10 procent van de bemiddelingskosten over naar een sportclub of vereniging naar uw keuze. Zo zijn wij er niet alleen voor uw belang, maar vinden wij ook het maatschappelijke belang erg belangrijk.