Welkom op onze nieuwe website

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Dit is dé nieuwe omgeving voor u om op de hoogte te blijven van al het nieuws in hypotheken- en verzekeringsland, voor het melden van uw schade, om uw polissen in te zien of om u uitgebreid te laten informeren over bijvoorbeeld een caravanverzekering.

Maar kon dat dan niet op de oude website? Jazeker maar er is een belangrijk verschil. Het internet op de smartphone en tablet heeft de laatste jaren een ongekende vlucht genomen. Waar vroeger iedereen thuis achter de computer op het internet zat, gebeurt dat tegenwoordig minstens zo vaak in de trein of op het strand. Misschien heeft u het zelf wel eens gemerkt? Veel websites werken niet optimaal op een smartphone of tablet.

Onze oude website was daar helaas geen uitzondering op. Omdat wij bij GH Verzekeringen & Hypotheken houden van gemak en eenvoud voor onze klant was de keuze snel gemaakt. Wij willen meegaan met de tijd en de ontwikkelingen die daar bij horen. Dus waar u ook bent, onze website staat altijd en op ieder apparaat volledig tot uw beschikking.

Kijk gerust eens rond op onze nieuwe website die bovendien fors uitgebreid is met een “Kennisbank”. In deze Kennisbank vindt u niet alleen alle documenten en downloads, zoals schadeformulieren, maar nu ook een antwoord op alle veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Of mist u belangrijke onderwerpen? Bel of e-mail ons dan gerust. Want eenvoud en gemak voor onze klant, dat is waar GH Verzekeringen & Hypotheken voor staat.