Samenloop voor Hoop Gorredijk e.o. 2019

Misschien heeft u het al voorbij zien komen, bijvoorbeeld via social media, “De Samenloop voor Hoop Gorredijk e.o. 2019” op 21 en 22 september 2019.  Een prachtig evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. GH Verzekeringen & Hypotheken komt ook in actie en zet zich vol in voor dit goede doel.

De Samenloop voor Hoop is een 24 uurs wandelestafette waarbij wij samen stil staan bij kanker, èn samen het leven vieren. Tijdens deze loop zijn er verschillende optredens, activiteiten en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Vaste onderdelen van de Samenloop voor Hoop zijn de indrukwekkende ceremonies.

Openingsceremonie
Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen de eregasten(mensen die kanker hebben of hebben gehad) de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

Kaarsenceremonie
’s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

Slotceremonie
Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht met een eigen “Kinderloop” voor basisschoolleerlingen en een prachtig “Kinderdorp” waar allerlei activiteiten plaats vinden. Kortom, De Samenloop voor Hoop is een groots evenement wat niemand onberoerd zal laten.

De Samenloop voor Hoop wordt volledig mogelijk gemaakt door vrijwilligers, waaronder ook de medewerkers van GH Verzekeringen & Hypotheken. GH Verzekeringen & Hypotheken loopt zelf ook mee met een eigen team. Wij nodigen u van harte uit de 24-uurs estafette samen met ons mee te lopen in ons team. Of schrijft u zelf een team in en bedenk een mooie actie om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Aanmelden als vrijwilliger kan natuurlijk ook. Neem hiervoor gerust contact met ons op of kijk op de website van “De Samenloop voor Hoop Gorredijk e.o. 2019”. Meteen aanmelden? Graag zelfs, gebruik hier voor de aanmeldpagina!

Want samen zetten wij ons in voor een betere toekomst!!