Op wintersport? Check uw reisverzekering!

Nu de eerste sneeuw ook in Nederland is gevallen met de kerstvakantie in het vooruitzicht begint het bij vele mensen al te kriebelen. Wintersport, u heeft er maandenlang naar uitgekeken en uitgebreide voorbereidingen zijn getroffen. De winterbanden zitten onder de auto, het appartement is geboekt en de skipassen liggen al op u te wachten. Wat kan er nu nog mis gaan?

Nou, best veel, want heeft u ook aan uw reisverzekering gedacht? Zit er een wintersportdekking op uw reisverzekering? Met de wintersportdekking op uw reisverzekering is uw verzekering ook van kracht tijdens het skiën, snowboarden, langlaufen en schaatsen. Let wel op, de verzekering biedt geen dekking wanneer u tijdens deze activiteiten normale voorzichtigheid niet in acht neemt. U kunt hierbij denken aan het negeren van waarschuwingen en verboden rond de piste of het niet gebruiken dan wel het ontbreken van het juiste materiaal.

Gaat u op wintersport en twijfelt u of u voldoende verzekerd bent? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag zodat u onbezorgd van een heerlijke wintersportvakantie kunt gaan genieten.