Nieuwe kantoor feestelijk geopend!

 

“De aanloop naar een opening is gelukkig nooit stressvol”! Niet helemaal waar natuurlijk maar het resultaat is de stress meer dan waard gebleken!

 

 

Met man en macht is er ontzettend hard gewerkt om alles tip top in orde te krijgen voor de gezamenlijke opening op 17 november. En dat is gelukt! Wat een prachtig gebouw is het geworden aan de Werf 58 in Gorredijk. Het resultaat mag er zijn: een nieuw bedrijfsgebouw, nieuwe mogelijkheden, nieuwe samenwerkingen, andere uitdagingen, maar bovenal een nieuwe omgeving waar wij u professioneel van dienst kunnen zijn.

Om 15.00 uur kwamen de eerste gasten over de rode loper naar binnen om het nieuwe gebouw te bekijken en het feest samen met ons te vieren. En wat hebben wij vele enthousiaste reactie’s mogen ontvangen. Na een rondleiding door het gebouw langs Cijfermeester, GH Verzekeringen & Hypotheken, Ontwikkeling & Bouw Kort & Kort en BouwGorredijk stond er voor de gasten een passende catering klaar.

Ook aan de kinderen was gedacht. Zo stond er op het parkeerterrein een groot springkussen en was er een entertainer aanwezig die afwisselend als butler, bewaker, sjoelkampioen of schoonmaker door het hele gebouw heen te vinden was. Dit leverde een leuke en soms hilarische interactie op tussen hem en de gasten.

Wij bedanken al onze gasten voor de vele bloemstukken en cadeaus die wij mochten ontvangen. Tevens bedanken wij alle gasten die een donatie hebben gedaan aan het goede doel “Kika”. In totaal is er maar liefst €2.500 gedoneerd! In één woord FANTASTISCH!

 

 

Heeft u het ook gezien? De gevel van het gebouw was kleurrijk en feestelijk verlicht, en in de lucht de ronddraaiende lichtstralen van de skypot die op het dak was geplaatst. In de wijde omgeving van Gorredijk was dit te aanschouwen, een prachtig gezicht.

 

 

De opening op 17 november was een zéér geslaagde dag. Maar voor GH Verzekeringen & Hypotheken bleef het daar niet bij. Speciaal voor al onze klanten waren er op 21, 22 en 23 november de Open Dagen om ons kantoor te bekijken onder het genot van een kop koffie en gebak.

 

 

Voor de Open Dagen hadden wij een verloting opgezet door middel van een Facebook actie en het invullen van een kaartje tijdens de Open Dagen. Er waren hele mooie prijzen te winnen zoals een damesfiets, een boodschappenpakket of een paraplu van GH Verzekeringen & Hypotheken.

 

 

Inmiddels hebben de wij de prijswinnaars per e-mail op de hoogte gebracht maar wij noemen ze ook hier nog even.

Mevrouw G. Bakker uit Hardegarijp ging naar huis met de damesfiets ter waarde van €799. De Keuken Waardecheque ter waarde van €500 ging naar de heer M. de Haan uit Wijnjewoude en de heer H. Meijer uit Scheerwolde won een goed gevulde boodschappenmand ter waarde van €80. Andere prijswinnaars waren de heer J. van der Laan uit Heerenveen(4 vrijkaarten voor het Spoorwegmuseum), mevrouw M. de Leeuw uit Wijnjewoude(2 flessen wijn) en de heer B. van der Wal(het bierpakket).

Tot slot waren er nog de 5 tegoedbonnen voor een gratis winterbeurt voor een E-bike/stadsfiets en de 5 paraplus van GH Verzekeringen & Hypotheken. De tegoedbonnen zijn gewonnen door: de heer J. de Wagt uit Gorredijk, mevrouw A. Meester uit Noordwolde-Zuid, de heer F. Stoelwinder uit Gorredijk, de heer D. Bollema uit Gorredijk en de heer E. Hogenbirk uit Drachten. De paraplus zijn gewonnen door: mevrouw W. Kort uit Gorredijk, mevrouw A. Huisman uit Appelscha, de heer P. van der Bij uit Wijnjewoude, de heer M. Hoen uit Zuidlaren en de heer K. Boatman uit Balk.

Namens GH Verzekeringen aan alle prijswinnaars, van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijzen!!