De aanvullende electronicadekking

Heeft u ook al eens zoiets meegemaakt? U zit heerlijk te dineren in uw favoriete restaurant. Uw mobiele telefoon ligt op de hoek van de tafel en even snel als onverwacht is het al gebeurd. Per ongeluk stoot u de telefoon van de tafel. Deze valt op de grond met als resultaat een dikke barst in uw scherm.

Nooit een dergelijke situatie meegemaakt? Dan heeft u geluk. Want iedereen die dit, of een soortgelijke situatie al eens heeft meegemaakt weet dat dit niet onder de standaard dekking van zijn/haar inboedelverzekering valt. Standaard zit op uw inboedelverzekering namelijk geen buitenhuisdekking.

Omdat deze situaties erg vaak voorkomen hebben diverse verzekeraars hier iets op bedacht. De aanvullende elektronicaverzekering. Met deze verzekering bent u overal in Nederland verzekerd voor materiële schade aan mobiele elektronica, zoals uw smartphone, fototoestel of e-reader. Deze verzekering heeft wel een buitenhuisdekking èn bij de meeste verzekeraars is het eigen risico per gebeurtenis een stuk lager.

Bent u dus veel onderweg in Nederland met mobiele elektronica, dan is de aanvullende elektronicadekking zeker een overweging waard. De exacte voorwaarden van de elektronicaverzekering kunnen per verzekeraar behoorlijk verschillen. Neem daarom gerust contact met ons op, wij zoeken het graag voor u uit.